(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, LSK Group
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
LSK Group Oy on talo- ja teollisuustekniikkakonserni, jonka liikevaihto oli viimeksi päättyneellä tilikaudella noin 54 milj. €. Yrityksen päätoimipiste on Lahdessa, ja sillä on toimipisteet myös Helsingissä, Kotkassa, Hämeenlinnassa, Heinolassa, Seinäjoella, Mäntsälässä ja Riihimäellä. Vuonna 1930 perustetussa perheyhtiössä työskentelee yli 280 teknisten alojen asiantuntijaa. www.lsk.fi

Vahvistamme taloushallinnon tiimiämme ja haemme Lahteen

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen.

Talousosastollamme hoidetaan LSK-konserniin kuuluvien yhtiöiden taloushallinnon tehtäviä. Vastaat sinulle nimettyjen yritysten pääkirjanpidosta tilinpäätöksineen. Tehtäviisi kuuluu myös kuukausiraportointiin osallistuminen sekä alv-ilmoitukset.

Teet työsi itsenäisesti, mutta sinulla on myös muiden taloushallintotiimin jäsenten osaaminen tukenasi. Teet tiivistä yhteistyötä talousjohtajan sekä myös liiketoimintayhtiöiden henkilöstön kanssa. Tehtävänkuva muodostuu valitun henkilön vahvuusalueiden ja osaamisen mukaisesti.

Edellytämme useamman vuoden kokemusta monipuolisista kirjanpidon tehtävistä ja tilinpäätösten laatimisesta sekä soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Olet työskennellyt aiemmin kirjanpitäjänä tai pääkirjanpitäjänä. Kokemus osatuloutuksesta ja/tai konsernitilinpäätöksestä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän kasvavassa ja vakavaraisessa perheyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijana.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 18.10.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Satu Murtoniemi p. 050 3619 331, maanantaina 7.10. klo 15.30-16.30 tai perjantai 11.10. klo 15.30-16.30 ja Heimolta Dani Nguyen, 044 777 5104, dani.nguyen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.