(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, LPH-Tilit Oy
Fiksurekry

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Etsimme tamperelaiselle LPH-Tilit Oy:lle tilinpäätöstaitoista asunto-osakeyhtiöiden kirjanpitäjää. Työsuhde on aluksi määräaikainen sijaisuus 28.2.2020 asti, mutta osaavalla ja luotettavalla tiimityöntekijällä on hyvä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

LPH-Tilit Oy on tamperelainen tilitoimisto, joka on toiminut yrittäjien tukena jo vuodesta 1995 - hoitaen yritysten taloushallintoa kokonaisvaltaisesti kirjanpidosta ja palkanlaskusta aina yritys- ja veroneuvontaan. Palveluiden ytimessä on asiantuntemus ja luottamus, ja tavoitteena tehdä taloushallinnosta helppoa ja mukavaa.

Nyt etsimämme kirjanpitäjä hoitaa monipuolisesti asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidot tilinpäätöksineen, hyödyntäen sähköistä ohjelmistoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli hallitset asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidon ja verotuksen erityistilanteet, sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky ja pystyt toimimaan myös paineen alla. Työskentelet osana ammattitaitoista tiimiä, mutta
tehtävä vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Työaika on pääasiallisesti klo 8-16, mutta jousto on mahdollista. Tehtävässä on myös mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Työpaikka sijaitsee Tampereen Nekalassa loistavien kulkuyhteyksien päässä. Töihin on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin, ja autolle on maksuton pysäköinti.

LPH-Tilit Oy:n tiiviissä ja rennossa 6 hengen porukassa työtä tehdään asiakaslähtöisesti ja sentintarkasti, mutta ei pipo kireällä! Mikäli olet etsimämme, positiivisella asenteella höystetty taloushallinnon osaaja, hae paikkaa Fiksurekryn kautta! Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa, rekrytointikonsultti Kaisa Luukkanen: 040 774 2122 tai kaisa.luukkanen@fiksurekry.fi.

Huom! tiedustelut 8.1. ja 10.1. klo 10-12 sekä 15.1. klo 13-15.