Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Helsinki
Revico Grant Thornton Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022
Grant Thornton on yksi maailman johtavista tilintarkastus-, vero-, taloushallinto- ja muita asiantuntijapalveluita tarjoavista yrityksistä. Viime vuosina toimintamme on kasvanut huomattavasti, ja tällä hetkellä toimimme 138 maassa yli 58.000 työntekijän voimin. Suomessa meillä on jo yli 90 asiantuntijaa, jotka työskentelevät Helsingin, Tampereen, Turun sekä Porin toimipisteissä.
Grant Thorntonin globaalin organisaation mahdollisuudet ja yhteistyökulttuurimme perustuu avoimuuteen, ihmisläheisyyteen ja ympäristöön, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa. Perheystävällisyydestään tunnetulla Grant Thorntonilla pääset rakentamaan oman näköistä uraa.
Kasvumme jatkuessa vahvistamme joukkojamme ja etsimme Helsingissä toimivaan Taloushallintopalvelut -tiimiin

TILIPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Tehtäväsi

vastaat nimettyjen asiakkaidemme kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja kuukausiraportoinnista sekä muista taloushallinnon tehtävistä. Lisäksi hoidat asiakaspalvelua oman vastuualueesi osalta ja vastaat asiakkaiden selvityspyyntöihin ja tiedusteluihin.

Toivomme

sinulta vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta. Olethan taitava käyttämään erilaisia sähköisistä järjestelmiä, meillä on käytössä mm. Fennoa, Lemonsoft, Emce ja Procountor -ohjelmistot. Osaat myös hyödyntää Exceliä työssäsi tehokkaasti. Työskentelet mielelläsi kansainvälisten asiakkaidemme kanssa ja kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisesti, ruotsin kielitaito on eduksi työtehtävässä.
Avoimeen ja asiakaslähtöiseen joukkoomme sopii parhaiten oma-aloitteinen ja vastuuta kantava henkilö ja tiimipelaaja, joka nauttii nopeatempoisesta ja vaihtelevasta asiakastyöstä sekä aktiivisesta vuorovaikutuksesta niin asiakkaiden kuin tiimiläistenkin kanssa.

Grant Thornton tarjoaa

vakituisen työn ja hyvät kehittymismahdollisuudet yhdessä maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Pääset työskentelemään kansainvälisen asiakaskunnan kanssa ja tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat Munkkiniemessä ja sinulla on myös mahdollisuus etätyöhön. 
Olemme ylpeitä ihmisläheisestä ja osallistavasta yrityskulttuuristamme. Työskentelemme tiimeissä ja tuemme toisiamme varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Meille on tärkeää kehittää työntekijäkokemusta panostamalla henkilöstömme osaamiseen ja hyvinvointiin. Olemme myös mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka –ohjelmassa, jonka myötä kiinnitämme erityistä huomiota erilaisten elämäntilanteiden tuomiin tarpeisiin sekä työn ja muun elämän joustavampaan yhteensovittamiseen.
Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan seniorkonsultti Riikka Ristimäki puh. 0400 270 886.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, mutta viimeistään 27.1.2022 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat.Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.
Tutustu yritykseen: www.grantthornton.fi, / LinkedIn: Grant Thornton Finland / Instagram: grantthorntonfinland

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot