(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018
Martela on yksi Pohjoismaiden johtavia työympäristöihin keskittyneitä yrityksiä. Martela tarjoaa myös alan laajimman valikoiman sisustusratkaisujen muutoksia ja ylläpitoa tukevia palveluja. Kokonaispalvelumme kattaa tarvittaessa koko toimitilan muutoksen työympäristötarpeen määrittelystä ja suunnittelusta muuttoon ja ylläpitoon saakka. Martela on yli 70 vuotta sitten perustettu perheyritys, jonka osakkeet on listattu OMX:n Pohjoismaisessa Pörssissä Helsingissä. Yhtiöllä on tuotantoa Suomessa ja Puolassa. Päämarkkina-alueitamme Suomi, Ruotsi ja Norja. Vuonna 2017 Martela-konsernin liikevaihto oli 109,5 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskenteli keskimäärin 508 henkilöä. www.martela.fi Etsimme Martelalle tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen äitiysloman sijaiseksi. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat mm. emoyhtiön tilinpäätöksestä, juoksevasta kirjanpidosta, verotusasioista ja viranomaisilmoituksista.

Toivomme sinulta

Etsimme henkilöä, jolla on jo jonkin verran kokemusta kirjanpidosta ja tilinpäätösten laadinnasta sekä itsenäinen kyky vastata omasta tehtäväkentästään. Eduksesi on aikaisempi kokemus suuremman yrityksen kirjanpidosta, Microsoft AX 2012- tai jostain muusta isommasta vastaavasta ohjelmistosta.

Tarjoamme sinulle

Martela kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa modernit, viihtyisät työtilat sekä ergonimiset työskentelyvälineet. Lisäksi työssäsi sinua on tukemassa mukava tiimi.Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pitäjänmäessä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen puh. 030 6090 602 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi