(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä - etätyömahdollisuus!
Poolia Suomi Oy / WaBuCo Financial Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Helsingin Ruoholahdessa sijaitseva taloushallinnon palveluita tuottava asiakasyrityksemme WaBuCo Financial Services Oy etsii kauttamme osaavaa

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen - tässä työssä on etätyömahdollisuus, eli voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa! Työn aloitus heti/sopimuksen mukaan.

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat kokonaisvaltaisesti asiakasyritysten kirjanpidosta tilinpäätöksineen sekä raportointeineen ja mahdollisesti huolehdit myös palkanlaskennasta.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaan taloushallinnon koulutusta (merkonomi/tradenomi) ja vähintään 3 - 5 vuoden työkokemusta vastaavanlaisesta toimenkuvasta. Sinulla on kokemusta nykyaikaisista sähköisistä kirjanpitojärjestelmistä ja pystyt kommunikoimaan suomen kielen lisäksi myös englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Palkanlaskentakokemus sekä ruotsin kielen taito luetaan eduksesi ja sinulla on myös halua kehittää osaamistasi; työnantaja tukee mm. KLT tutkinnon suorittamista.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen, positiivinen, joustava ja järjestelmällinen tiimin jäsen, joka haluaa kehittyä työnsä mukana.

Edut

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan tiimin tuen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kattavat henkilökuntaedut ja etätyömahdollisuuden.

Lisätiedot

Hae tehtävää hakuohjeiden mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Yhteyshenkilö(t)

Tarja Laakso

tarja.laakso@poolia.fi
+358207290837

WaBuCo Financial Services Oy

WaBuCo Financial Services Oy on vuonna 1988 perustettu tilitoimisto. Toimistomme sijaitsee Helsingin Salmisaaressa. WaBuCo on tarjonnut korkealuokkaisia talous- ja palkkahallinnon sekä sisäisen raportoinnin palveluja jo lähes 30 vuoden ajan. Olemme kehittäneet toimintaamme jatkuvasti kohti uusimpia digitalisaation sovelluksia. Asiakkainamme on toista sataa eri aloilla toimivaa yritystä pienyrittäjistä kansainvälisiin yrityksiin, niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin yrityksiä. Siirry yrityksen kotisivuille