(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä (Accountant)
Poolia Suomi Oy / Finnfund

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Finnfund

Finnfund on suomalainen kehitysrahoittaja ja ammattimainen vaikuttavuussijoittaja. Rakennamme kestävämpää maailmaa sijoittamalla vastuullisiin ja kannattaviin yrityksiin kehitysmaissa. Sijoitamme vuosittain 150-200 miljoonaa euroa 20-30 projektiin, painottaen uusiutuvaa energiaa, metsätaloutta, maataloutta ja rahoitusalaa. Yhteensä Finnfundin sijoitukset ja sijoituspäätökset ovat noin 700 miljoonaa euroa, puolet niistä Afrikassa. Yhtiöllä on noin 80 työntekijää.

Esittely

Finnfund etsii nyt kauttamme kokenutta

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ (ACCOUNTANT)

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Työtehtävät

Kirjanpitäjän tehtävät liittyvät pääasiallisesti
- juoksevaan kirjanpitoon
- osavuosi- ja vuosiraportointiin
- tilinpäätöksen valmisteluun
- budjetointiin ja toiminnan suunnitteluun
- maksuliikenteeseen ja kassan hallintaan
- muihin taloushallinnon vastuulle kuuluviin tehtäviin.

Toimenkuva täsmentyy tehtävään valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva keskiasteen peruskoulutus (AMK tai vastaava) ja usean vuoden monipuolinen työkokemus taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme erityisesti kokemusta pankin tai muun rahoituslaitoksen palveluksesta ja rahoitusinstrumenttien kirjanpidollisen käsittelyn osaamista.

Odotamme, että Sinulla on vahvat tietotekniset perustaidot ja kokemusta taloushallinnon järjestelmien käytöstä. Työssä edellytetään englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Työskentelytavoiltasi olet huolellinen, kehittämishaluinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja.

Edut

Finnfund tarjoaa Sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä, joka kannustaa ja panostaa henkilöstönsä kehittymiseen. Toivomme, että voit ottaa tehtävän vastaan mahdollisimman nopeasti.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Finnfundissa talouspäällikkö Helena Putkinen puh. 040 631 2410, keskiviikkona 19.9. klo 8:30 – 9:30 ja tiistaina 25.9. klo 15 - 16 tai helena.putkinen@finnfund.fi. Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Poolia Suomi Oy:ssä Tarja Laakso.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian (kuitenkin viimeistään 30.9. mennessä) hakuohjeiden mukaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste