(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätöstaitoinen kiinteistökirjanpitäjä Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Me Sharperilla haemme nyt kiinteistöomaisuuden hallinnan ja johtamisen parissa toimivalle asiakkaallemme tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää Helsinkiin.

 

Tehtävässä vastuullasi on nimettyjen kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpito, johon kuuluvat mm. kuukausittainen kirjanpito, raportointi, tilinpäätökset ja viranomaisraportoinneista vastaaminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Tilinpäätöstaitoa
  • Kiinnostusta kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoa kohtaan
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja erinomaista Excel-osaamista
  • Kykyä työskennellä tehokkaasti myös paineen alla
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän avoimessa ja kannustavassa työyhteisössä. Lisäksi saat käyttöösi nykyaikaiset ja kehittyvät työvälineet.  

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, haethan tehtävään mahdollisimman pian - kuitenkin viimeistään 18.11.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija- ja esimiestehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.