Tilinpäätösassistentti
BSH Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Olemme laajentaneet toimintaamme Ruotsin markkinoille ja etsimme nyt nopealla aikataululla uuteen perustettavaan palvelutiimiimme 

Tilinpäätösassistenttia
Työtehtävänäsi on päivittää ruotsalaisten yritysten yrityssuhteita. Työ on rutiininomaista, monipuolista ja nopeasti opittavaa. Tehtävässä vaaditaan erinomaista ruotsin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Toivomme sinun olevan tarkka ja näppärä, etkä kaihda rutiininomaista työtä. Olet omatoiminen ja sinulla on hyvä asenne työn tekemiseen. Sinulta löytyy hyvät IT-taidot ja olet mukava työkaveri. Aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole edellytys, vaan kokemusta enemmän arvostamme kykyä omaksua uusia asioita ja olla aktiivinen oman työn kehittämisessä. Voit kuitenkin erottua hakijoiden joukosta, jos sinulle on jo karttunut osaamista tilinpäätösten parissa toimimisesta. 
Tarjoamme ahkeralle tallentajalle vakituisen paikan palvelutiimistämme, kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Modernit toimitilamme sijaitsevat Espoon Leppävaaran Business Park Albergassa loistavien kulkuyhteyksien päässä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Hollman (puh. 0400 195 040) to 16.1. klo 13-14 ja ke 22.1. klo 13-14. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 30.1.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@bsh.fi. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot