(Poistunut julkaisusta)

Tilinpäätösasiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Oletko tilinpäätössääntelyn ja pankkien vakavaraisuuslaskennan asiantuntija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme uusi fivalainen.

 

Haemme joukkoomme

 

TILINPÄÄTÖSASIANTUNTIJAA

pankkien tilinpäätös- ja vakavaraisuussääntelyn valvontaan.

Osallistut pankkien sekä rahoitus- ja vakuutusryhmittymien tilinpäätös- ja vakavaraisuussääntelyn tarkastus- ja valvontatyöhön. Olet mukana kansallisessa sekä kansainvälisessä sääntelytyössä Euroopan finanssivalvontajärjestelmän puitteissa. Osa työtäsi on Finanssivalvonnan määräysten ja ohjeiden laatiminen.

 

Olet kartuttanut kokemusta pankkien tilipäätöksien laadinnasta tai tilintarkastuksista useamman vuoden ajalta, ja sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Hallitset rahoitusinstrumenttien ja pankkitoiminnan tilinpäätössääntelyn sekä pankkien vakavaraisuuslaskennan.

 

Olet aktiivinen asiantuntija, joka on tottunut työskentelemään niin yksin kuin isommassakin porukassa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi englanniksi etkä vierasta esiintymistä. Pärjäät myös ruotsin kielellä.

 

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus työskennellä isojen kokonaisuuksien parissa ja saada kattava näkemys finanssimarkkinoiden valvonnasta niin kotimaassa kuin muualla Euroopassa. Pääset kehittämään valvontatyötämme ja alan sääntelyä. Vaativien työtehtävien lisäksi meillä on aina tarjolla osaavien kollegoiden tuki.

 

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Berndt Hertsberg, puh 09 183 5011, berndt.hertsberg(at)finanssivalvonta.fi.

 

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA