(Poistunut julkaisusta)

Tilineuvoja (kirjanpitäjä) VTP Oy:lle
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto, joka hoitaa noin 1100 asiakkaan kirjanpito-, palkanlaskenta-, verotus- ja yhtiöoikeudelliset palvelut. VTP Oy:n Helsingin tilipalveluyksikkö vastaa Etelä-Suomen alueella toimivien Kesko Oyj:n ketjuliiketoimintaa harjoittavien vähittäiskauppayritysten (K-Citymarket, K-Supermarket, K-market ja Neste K) kirjanpidon, verotuksen ja laskenta-asioiden hoidosta.
Toimenkuva
Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy vahvistaa resurssejaan ja etsii Helsingin yksikköönsä
TILINEUVOJAA (kirjanpitäjää) vakituiseen työsuhteeseen.

Tilineuvojana vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkaiden kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sähköisessä toimintaympäristössämme. Työ sisältää lisäksi asiakkaiden talouslukujen analysointia sekä tiivistä vuorovaikutusta asiakkaiden kanssa niin puhelimitse kuin kasvokkain tapaamisissa.
Odotamme sinulta
Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä aiempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Hyvän taustan tarjoaa esimerkiksi aiempi työskentely tilitoimistoympäristössä, jonka myötä juokseva kirjanpito ja tilinpäätökset ovat tulleet tutuiksi. Viranomaisilmoituksien ja verolakien tunteminen katsotaan myös eduksi.

Työotteeltasi olet tarkka, oma-aloitteinen sekä vastuuntuntoinen. Toivomme, että sinulta löytyy innokkuutta uusien tehtävien ja vastuiden haltuunottoon. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoja sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain melko nopearytmistä, joten toivomme että pystyt toimimaan tehokkaasti ja täsmällisesti kokonaisuuksista huolehtien.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle tilaisuuden vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä osana K-ryhmää, jossa koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvät. Prosessimme ovat tarkasti hioutuneet ja perehdytysjakson jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti omista asiakkaista huolehtien ammattitaitoisen tiimin tukemana. Työskentelemme liukuvan työajan puitteissa ja työntekijöillämme on käytettävänään Kesko-konsernin henkilökuntaedut.

Toivottavasti kiinnostuit! Lähetäthän nyt ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ripeästi, kuitenkin viimeistään 27.1.2019 mennessä osoitteessa www.vmp.fi. Haastatteluita käydään prosessin edetessä ja valinta tehdään sopivan henkilön löydyttyä.
Mahdollisiin tiedusteluihin vastaa VMP Varamiespalveluilla rekrytointikonsultti Viljo Julkunen, puh. 050 389 8747 tai sähköpostitse viljo.julkunen@vmp.fi.

#contactforum
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Viljo Julkunen, viljo.julkunen@vmp.fi, 050 389 8747
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.01.2019 mennessä.