(Poistunut julkaisusta)

Tilausvalmistelija
DS Smith Packaging Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen toimitusketjutiimiimme, jossa tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisten tuotteiden ja laadukkaan asiakaspalvelun lisäksi hyvän toimitusvarmuuden?    

Haemme nyt Tampereen toimipisteellemme   

Tilausvalmistelijaa   

määräaikaiseen työsuhteeseen 29.8.2021 asti.   

Tilausvalmistelijana toimit osana toimitusketjuorganisaatiota ja ydintehtäväsi on tiimisi tukeminen päivittäisissä tehtävissä sekä Tampereen aaltopahvitehtaan työtietojen ja tuotantotöiden hallinta. Hallinnoit organisaation yhteisiä asioita (mm. sähköposteja), perustat tuotetietoja, laadit työohjeita ja hallinnoita alihankinoihin liittyviä dokumentteja (mm. lähetteet, laskut). Rohkeus kyseenalaistaa ja tuoda erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja on yrityksemme tapa toimia, joten näitä piirteitä arvostamme myös hakijassa. 

Edellä mainittujen asioiden lisäksi toivomme sinulta rutiininsietokykyä ja samalla innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin. Odotamme, että olet pakkausalasta kiinnostunut ja innokas hyödyntämään osaamistasi uudessa työympäristössä.  

Oletko etsimämme työntekijä?  

  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Sinulla on soveltuva koulutus ja työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Osaat ratkoa ongelmia ja motivoidut haasteista
  • Tiimityö ja yhteistyö eri rajapintojen kanssa sujuvat sinulta huoletta
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä (CGI-järjestelmät, GD, SAP tai vastaava)

Tehtävä on määräaikainen 29.8.2021 asti ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Toimitusketjupäällikkö Petri Piipponen puh. +35810 245 2506, tiistaina 5.1.2021 klo 14-16 tai torstaina 7.1.2021 klo 9-10. 

Oletko valmis uuteen haasteeseen? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 13.1.2021 oheisen linkin kautta. Kutsumme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana videohaastatteluun.