(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijäharjoittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Haemme asiakkaallemme Gebwell Oy.lle tilaustenkäsittelijäharjoittelijaa kokoaikaiseen työhön.

 

Gebwell Oy on kotimainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Myymme ja valmistamme laadukkaita lämpöpumppujärjestelmiä, kaukolämmitys- ja kaukojäähdytysjärjestelmiä, varaajia ja alkusammutustuotteita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin globaalisti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa.

 

Voit olla esim. kaupallisen puolen koulutuksen saanut, hieman jo työkokemusta omaava tai vasta valmistuvassa oleva, alan töitä aloitteleva. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Hallitset hyvin toimisto-ohjelmien ja järjestelmistä käytön ja olet nopea oppimaan uutta. Tehtävien hoitamisessa englannin kielen kirjallinen ja suullinen hallinta on eduksi. Myös ruotsin tai muun kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Olet tiimipelaaja, joka omaa järjestelmällisen ja tarkan työskentelytavan myös kiireessä. Osaat talon tavat opittuasi suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti sekä hoidat annetut työtehtävät huolellisesti. Odotammekin valmiutta opetella uusia asioita sekä topakkaa, motivoitunutta työotetta ja vastuunottokykyä.

Työt sisältävät tehtäviä tilaus-toimitusketjun tilausvaiheiden hoitoon liittyen sekä yhteydenpitoa suunnittelun ja myynnin sekä tuotannon ja varaston kanssa. Lisäksi työnkuva voi jatkossa pitää sisällään myös tilaus-toimitusketjun muita tehtäviä.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja tehtävänkuvan, jota voidaan kehittää valitun henkilön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan. Valittava hakija työllistyy aluksi määräaikaisesti RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus siirtyä asiakkaan työntekijäksi.

 

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin ma-pe klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi