Tilaustenkäsittelijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme Orimattilaan asiakasyritykseemme töihin tilaustenkäsittelijää.

Etsimme nopeaa ja tarkkaa henkilöä tilaustenkäsittelijäksi. Työtehtäviin sisältyvät asiakkaan tilauksien tallentaminen järjestelmään, tilauksien aikataulutus. tilausvahvistukset ja rahtikirjojen teko. Myöhemmin työhön voi kuulua myös mm. puhelinasiakaspalvelua ja muita asiakasrajapinnan tehtäviä. Työ on hyvin hektistä ja vaatii taitoa omaksua paljon erilaisia ohjeita sekä hoitaa useita asioita samaan aikaan.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta samantyyppisistä tehtävistä. Hyvät it-taidot sekä ruotsin ja englannin hyvä kielitaito ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjätäksesi. Henkilönä toivomme sinun olevan tarkka, skarppi ja tunnollinen luonne, koska työ on kiireistä ja vaatii yksityiskohtien hallintaa. Tilaustenkäsittelijänä olet tärkeä osa yrityksen toimitusketjua ja toimintaa.

Työt alkavat maaliskuun alkupuolen aikana sopimuksen mukaan ja valitun henkilön kanssa tehdään määräaikainen työsopimus yritykseen Baronan kautta. Töitä on tarjolla ainakin marraskuun loppuun saakka.

Työaika tehtävässä on maanantaista perjantaihin klo 8-16.00.

Työpiste sijaitsee Orimattilassa, joten mikäli liikut muulta paikkakunnalta töihin, on oman auton käyttömahdollisuus ehdottomasti eduksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin käythän jättämässä hakemuksen oheisen linkin kautta Baronan järjestelmään. Lähdemme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän turhaan aikaile hakemuksen jättämisessä. Lisääthän liitteeksi palkkatoiveesi tehtävään.

Mahdolliset lisätietokyselyt voit laittaa Baronalle sähköpostin välityksellä osoitteeseen mari.yla-uotila@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot