(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ 

Teknos Oy:lle Pitäjänmäkeen määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tässä työtehtävässä vastaanotat asiakkailtamme tilauksia, tallennat ja seuraat niitä. Mahdollistat sujuvan ja laadukkaan asiakaskokemuksen aktiivisella ja asiakaspalveluhenkisellä otteellasi. 

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat asiakastilausten käsittely ja toimitusten seuranta sekä varmistaminen. Lisäksi hoidat asiakkaan perustietojen päivittämistä ja ylläpitoa, sekä käsittelet asiakaspalautuksia ja reklamaatioita.  Esimiehenäsi toimii asiakaspalvelupäällikkö ja olet osa Teknos Oy:n asiakaspalvelutiimiä. 

Toimit yhteistyössä muun muassa myynnin, tuotannon, lähettämön, viennin ja talouden kanssa.  

Odotamme sinulta:

  • Aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja
  • Tarkkaa työskentelyotetta ja paineensietokykyä
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti ja organisointitaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kykyä omaksua uusia järjestelmiä 

Eduksi katsotaan:

  • Aiempi kokemus järjestelmiemme, kuten IFS, O365 ja Salesforcen käyttämisestä
  • Aiempi kokemus tai koulutus pintakäsittelyn alalta

Tarjoamme sinulle:  

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.

Työsuhde on määräaikainen, joka alkaa sopimuksen mukaan ja päättyy elokuussa. Työpaikka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäellä.  

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?  

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 11.joulukuuta 2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Kuinka voit ottaa yhteyttä?  

Asiakaspalvelupäällikkö Tuire Harju, puh. +358 9 50609296 vastaa mielellään kysymyksiisi. Saat hänet parhaiten kiinni puhelimitse joko maanantaina 2.joulukuuta klo 9-10 tai maanantaina 9.joulukuuta klo 9-10. Voit tutustua meihin paremmin Teknoksen kotisivuilla.