(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä
Alfa Laval Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Alfa Laval Nordic Oy hakee

Tilaustenkäsittelijää

Luomme parempia arjen olosuhteita ihmisille. Tämän teemme edesauttamalla kestävämpää tulevaisuutta innovatiivisten teknisten ratkaisujen kautta. Rakastamme mitä teemme ja olemme siinä hyviä. Mutta nyt haluamme olla vielä parempia! Haemme tilaustenkäsittelijää REF- ja IC-lamellilämmönsiirtimien tilaustenkäsittelyyn Alfa Laval Nordicille. Joten, mitä sinä aiot tehdä tänään?

Keitä olemme

Alfa Laval Nordic on Alfa Laval konsernin tuotteita, järjestelmiä ja palveluita pohjoismaisilla markkinoilla myyvä yhtiö. Toimimme useilla eri teollisuusaloilla ja pyrimme tarjoamiemme ratkaisujen kautta parantamaan asiakkaittemme prosessien suorituskykyä.

Suomessa pääkonttorimme sijaitsee Espoon Perkkaalla ja työntekijöitä on n. 35 henkeä.

Kuka sinä olet

Haemme henkilöä, joka on palvelualtis, joustava, tarkka ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä.  

Tehtävä

Tehtäviisi kuuluvat tilausten käsittely- ja tallenustyöt sekä vahvistusten lähetys asiakkaille. Käsittelet ostolaskut, asiakaslaskutuksen sekä tilausten seurannan. Luottohakemukset, varaosien etsiminen tuotteille sekä erilaiset sopimuskatselmukset ovat myös osa työtäsi. Tehtävä edellyttää yhteistyötä myyjien, asiakkaiden, lähetysosaston sekä huolitsijoiden kanssa. Toimit 7 hengen tiimissä ja raportoit myyntipäällikölle.

Mitä sinä osaat

Sinulla on tehtävään sopiva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa kokemusta tilaustenkäsittelystä. Olet toiminut tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja toimittajien kanssa. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Omaat hyvät organisointitaidot, oikean asenteen ja motivaation parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Toimipaikkanasi on Vantaa.

Lisätietoja antaa:

Hannu Viikilä, Sales Manager, Air Heat Exchangers
Puh. +358 400 445 422
hannu.viikila@alfalaval.com

Lähetä hakemuksesi viimeistään 19.11.2018: https://www.alfalaval.com/career/career/