(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018
Toimenkuva
Haluatko osaksi nuorekasta, aikaansaavaa ja kehittyvää työyhteisöä? Onko sinulla kiinnostus työllistyä kosmetiikka-alan kasvavaan maahantuontiyritykseen?

Etsimme asiakasyrityksellemme nyt tilaustenkäsittelijää vastaamaan yrityksen koti- sekä ulkomaan kaupasta. Työssä pääset toteuttamaan taloushallinnon monipuolista osaamistasi, sekä englanninkielen taitoa. Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä, jossa jokaisen yksilön työpanos on tärkeä.
Odotamme sinulta
Päivittäisen tilaustenkäsittelyn ja B2B-yhteydenpidon lisäksi saat osoittaa ammattiosaamistasi taloushallinnon tehtävissä. Hallitset MS Officen ohjelmat ja sinulta löytyy kokemusta myös sähköisestä toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä. Englanninkieli on työtehtävässä menestymisen kannalta välttämätöntä, sillä olet yhteydessä myös ulkomaisiin toimittajiin.

Tärkeintä on, että olet mukautumiskykyinen ja numerotarkka osaaja, jolla on kaupallinen koulutus ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Kansainvälisestä osaamisesta on etu paikkaa haettaessa.

Työ on määräaikainen äitiysloman sijaisuus, ja työtä tehdään 37,5 h/vko. Lisätietoja tehtävästä antaa Silja Syrjälä, puh. 050 917 8540 (arkisin klo. 9-15).
Kesto
Äitiysloman sijaisuus
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.11.2018 mennessä.