(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Jeld-Wen Suomi Oy:lle Kuopioon projektimyynnin Tilaustenkäsittelijää.

Vastuullasi on projektimyynnin tilausten käsittely ja koordinointi sekä aikatauluista sopiminen asiakkaan kanssa. Olet tärkeä linkki myynnin ja tuotannon välissä. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa hoitaen omalta osaltasi myös jälkimarkkinoinnin. Asiakaskontaktit ovat iso ja oleellinen osa päivittäistä työtä; asiakkaaseen sekä muihin sidosryhmiin olet yhteydessä puhelimitse ja sähköpostitse.

Työssä onnistumisen ja työn menestyksekkään hoitamisen kannalta haemme ensisijaisesti tekijää, jolla on teknisen-, kaupallisen- tai rakennusalan koulutus. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät asiakaspalvelutaidot, paineensietokyky sekä kokonaisuuksien hallinta. On tärkeää, että työssäsi osaat kysyä oikeat kysymykset ja kuunnella vastaukset. Aikaisempi kokemus alalta tai samankaltaisista tehtävistä on eduksi, mutta voit myös hyvin olla vasta urasi alussa tai muuten etsiä uutta suuntaa urallesi. Perehdytämme tekijän perusteellisesti, joten aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on hyvä ja reipas asenne uuden oppimiseen.

Hakijalta vaaditaan Office-ohjelmien tuntemus sekä sujuvat tietotekniset taidot. Päivittäisenä työkielenä on suomi ja hakijalta edellytetään sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Yrityksen kansainvälisen taustan vuoksi tehtävään valittavan henkilön tulee pystyä tarvittaessa kommunikoimaan myös englanniksi. Jonkin asiakkuudenhallintajärjestelmän (CRM) tuntemus sekä TITAN-toiminnanohjausjärjestelmän osaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme työsuhteen käynnistyvän jo elokuussa. Työsuhde on kestoltaan noin yhden vuoden mittainen (perhevapaa sijaisuus) ja se toteutetaan vuokratyösuhteena kauttamme.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laita pikaisesti hakemusta tulemaan, mikäli tunnistit tästä itsesi! Liitä mukaan myös CV. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Väisänen puh. 045 120 3991 tai sähköpostitse joonas.vaisanen@rtkpalvelu.fi arkisin klo. 8-16.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.