(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Haemme asiakkaallemme Gebwell Oy.lle Leppävirralle

Tilaustenkäsittelijää

Gebwell Oy on kotimainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Myymme ja valmistamme laadukkaita lämpöpumppujärjestelmiä, kaukolämmitys- ja kaukojäähdytysjärjestelmiä, varaajia ja alkusammutustuotteita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin globaalisti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa.

Työt sisältävät tehtäviä tilaus-toimitusketjun tilausvaiheiden hoitoon liittyen sekä yhteydenpitoa suunnittelun ja myynnin sekä tuotannon ja varaston kanssa. Lisäksi työnkuva voi jatkossa pitää sisällään myös tilaus-toimitusketjun muita tehtäviä. Odotammekin valmiutta opetella uusia asioita sekä topakkaa, motivoitunutta työotetta ja vastuunottokykyä.

Voit olla esim. kaupallisen puolen koulutuksen saanut ja jo työkokemusta omaava tai vasta valmistuvassa oleva, alan töitä aloitteleva. Tärkeintä on asenne ja motivaatio.

Olet tiimipelaaja, joka hallitsee järjestelmällisen ja tarkan työskentelytavan myös kiireessä. Osaat talon tavat opittuasi suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti sekä hoidat annetut työtehtävät huolellisesti.

Hallitset toimistopuolen perus toimisto-ohjelmat ja järjestelmät. Tehtävien hoitamisessa englannin kielen kirjallinen ja suullinen hallinta on eduksi. Myös ruotsin tai muun kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen ja kattavan perehdytyksen toimeen. Valittava henkilö työllistyy suoraan Gebwell Oy.n työntekijäksi.

Työt alkavat maaliskuussa tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin ma-pe klo 10-14.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.