(Poistunut julkaisusta)

Tilaustenkäsittelijä Vaasaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme kansainväliselle teollisuuden alan yhteistyökumppanillemme TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ.

Tilaustenkäsittelijä vastaa tilausten ja mahdollisten muutosten kirjaamisesta järjestelmään. Työhön kuuluu aktiivinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Kielivaatimukset ovat suomi ja englanti.

Sopiva koulutustausta tehtävään on kaupallinen tai tekninen. Aiempi osaaminen toimistotöistä ja asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Myös SAP-osaamisesta on hyötyä uusien tehtävien haltuunotossa. Ammattitaitoiseen tiimiin soveltuu hyvin aktiivinen tiimipelaaja.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä toimintaympäristössä ja hyvää kokemusta teollisuuden toimistotehtävästä.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja kestää huhtikuun 2020 loppuun. Tämän jälkeen on mahdollisuus myös jatkoon. Työtä tehdään arkipäivisin toimistotyöaikoina.

Lisätietoja voit kysyä Adeccon henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi). Hakijoita käsitellään jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, kannattaa hakea heti osoitteessa www.adecco.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2019.

Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöistä huolehtiminen on sydämen asia, joten jos työllistyt meille, olet hyvissä käsissä. Tarjoamme myös työterveyshuollon yhteistyökumppanimme Terveystalon kautta.