(Poistunut julkaisusta)

TILAUSTENKÄSITTELIJÄ, Tuusula (HOPPE Nordic Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019
HOPPE on omistajaohjattu, maailmanlaajuisesti toimiva, vuonna 1952 perustettu perheyritys, joka työllistää 2 700 henkilöä Euroopassa ja USA:ssa. HOPPE on Euroopan johtava oven- ja ikkunanpainikemerkki ja siten luonnollinen valinta jokaiselle, joka haluaa kaunistaa asuinympäristöään. Tuotteemme vakuuttavat paitsi korkealla laadullaan myös kilpailukykyisellä hinnallaan ja korostavat jokaisen henkilökohtaista elämän- ja sisustustyyliä. Olemme toimineet Pohjoismaissa jo yli 20 vuoden ajan ja nyt on aika ottaa seuraava suuri askel.

 

Haemme äitiyslomasijaisuuden ajaksi organisaatioomme Tuusulaan kielitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä TILAUSTENKÄSITTELIJÄÄ tilaustenkäsittelytiimiimme kestäen alustavasti marraskuuhun 2020 saakka. Tehtävissä jatko on mahdollista, mutta sitä ei voida luvata.

Tehtäviisi kuuluu

- tilausprosessin hallinnointi aina tarjouspyynnöstä lopulliseen toimitusratkaisuun
- asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostilla
- myynnin tukeminen asiakkaiden tarpeiden tunnistamisessa ja myyntimahdollisuuksien hyödyntämisessä

Odotamme sinulta

- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- sujuvaa suomen ja saksan kielen taitoa (saksan kielen taito on tehtävässä ehdoton vaatimus)
- kykyä kommunikoida hyvin myös englanniksi ja ruotsiksi
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja sekä valmiutta myös itsenäiseen työskentelyyn
- ajantasaista järjestelmäosaamista (MsOffice + Microsoft AX)
- joustavaa ja ammattitaitoista työotetta

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen ja haastavan työn todella kansainvälisessä organisaatiossa kasvavassa perheyrityksessä
- kattavan perehdytyksen työhön ja osaavan tiimin tuen

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae- painiketta. Lisätietoja antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä töiden alkaessa syyskuun alussa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.