(Poistunut julkaisusta)

TILAUSTENKÄSITTELIJÄ, Turku
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

 

Etsimme asiakkaallemme motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita työntekijöitä täydentämään asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

Työtä tehdään puhelimitse, mutta kyseessä ei ole myyntityö. Työ suoritetaan 3-vuorotyönä, satunnaisesti vuoroja on myös siis viikonloppuiltaisin. Tähän työhön soveltuvat kaikki sosiaaliset ja oma-aloitteiset henkilöt, joilla on mahdollisuuksia joustaa tilanteiden mukaan. Työ on ajoittain myös hyvin hektistä, jolloin paineensietokykysi tulee testattua. Tämä positio on osa-aikainen, sisältäen alustavasti noin 120h – 160h työtä kuukaudessa. 

Työilmapiiri on miellyttävä ja ystävällinen sekä ihmiset töissä mukavia ja auttavaisia. Tästä voi löytyä sinulle pidempiaikainen työpaikka tai lyhyempi esimerkiksi opiskelujasi tukeva työ. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä!

Lisätietoja voi ja kannattaa tiedustella rekrytointikonsultti Olli Tossavaiselta numerosta 045 357 8885, muista samalla rekisteröidä CV:si Manpowerin kotisivuille ja käy klikkaamassa ”HAE”-painiketta.