(Poistunut julkaisusta)

Tilausten vastaanottaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme nyt asiakasyrityksellemme tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä tekijää tilaustenkäsittelytehtäviin Oulun Ruskoon.

Päätehtäviisi kuuluvat saapuvien tilausten käsittelytehtävät, sekä tilaavien asiakkaiden mahdollisissa teknisissä kysymyksissä avustaminen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asianmukainen koulutustausta, joka voi olla esim. tekninen tai markkinointipuolelle suuntautunut. Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on joustava asenne työtehtävien suhteen ja rohkeutta kohdata muuttuvia tilanteita. Työotteesi on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja työskentelet menestyksekkäästi myös paineen alla kiireessä.

Sinulla on hyvät tietotekniset taidot (MV Office, MS Outlook, MS Dynamics AX). Yritys on kansainvälinen, joten kommunikoit suomen kielen lisäksi tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi.

Tarjoamme Sinulle mukavan työn, mukavassa työporukassa, kansainvälisessä konsernissa, jossa yhdistyy kansainvälinen organisaatio ja pienen toimiston hyvät puolet ja mahdollisuudet. Työ on kokopäiväinen ja työaika on klo 8:00 – 16:00. Työsuhteesi on alkuun määräaikainen, mutta on mahdollista, että lunastat paikkasi myös pidempään työsuhteeseen. Työsi alkaa viimeistään maalis-huhtikuun vaihteessa. Työsuhteesi solmitaan alkuun Baronan kanssa.