(Poistunut julkaisusta)

Tilausten käsittelijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Gebwell on leppävirtalainen globaaleilla markkinoilla toimiva lämmitys­ ja jäähdytysratkaisuihin sekä alkusammutustuotteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia, käyttövedenlämmittimiä ja Pivaset alkusammutustuotteita. Mei­tä on yhteensä jo yli 200 gebwelliläistä, liity sinäkin joukkoomme! https://gebwell.fi/

Haemme Gebwell Oy.lle tilausten käsittelijä harjoittelijaa osa-aikaiseen työhön osaksi organisaation saatavuus- tiimiä. Tilaustenkäsittelijän työ koostuu monipuolisesti tilaus-toimitusketjun tehtävistä, esimerkiksi myyntitilausten kirjaamisesta, työmääräimien käsittelystä tuotantoon, laskutuksesta ja tuotteiden dokumentaation toimittamisesta asiakkaille, sekä kuljetuslogistiikan hoitamisesta. Tehtävät sisältävät päivittäin yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa, sekä yrityksen suunnittelu-, myynti-, tuotanto- ja varasto- toimintojen kanssa, joten hyvät yhteistyökyvyt ja asiakaspalveluhenkisyys ovat edellytys tehtävässä menestymiseen.

Voit olla esim. kaupallisen puolen koulutuksen saanut, hieman jo työkokemusta omaava tai vasta valmistumassa oleva, alan töitä aloitteleva. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Hallitset hyvin toimisto-ohjelmien ja ATK-järjestelmien käytön ja olet nopea oppimaan uutta. Tehtävien hoitamisessa kielitaito, erityisesti englannin kielen kirjallinen ja suullinen hallinta, on eduksi.  

Olet tiimipelaaja, joka omaa järjestelmällisen ja tarkan työskentelytavan. Osaat talon tavat opittuasi suunnitella työsi itsenäisesti ja tehokkaasti sekä hoidat annetut työtehtävät huolellisesti. Odotammekin valmiutta opetella uusia asioita sekä topakkaa, motivoitunutta työotetta ja vastuunottokykyä. Työtehtäviin perehdytetään.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän osana kasvavaa organisaatiota, alan johtavien tuotteiden parissa.

Tehtävässä on mahdollisuus myös oppisopimuspaikkaan tai näyttötutkinnon osien suorittamiseen.

Tarjoamme alkuun osa-aikaisen määräaikaisen sopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä työsuhteeseen asiakasyritykseen. 

Palkkaus teknologiateollisuuden toimihenkilöiden TES mukaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.