(Poistunut julkaisusta)

Tilausten käsittelijä metalliteollisuuteen
Linjalaser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019
Linjalaser Oy on vuonna 2000 perustettu metalliteollisuuden alihankintaan keskittynyt yritys, jonka toimipiste sijaitsee Keski-Suomessa Keuruulla. Yrityksen ammattilaiset tarjoavat apua asiakkaan tarpeiden mukaisesti, myös suunnitteluun ja tuotekehitykseen, jolloin tuotannon ja materiaalitekniikan ratkaisut huomioidaan optimaalisesti alusta alkaen.

Haemme nyt asiakkaallemme, Linjalaserille TILAUSTEN KÄSITTELIJÄÄ Keuruun toimipisteeseen.

Työssäsi toimit tärkeänä linkkinä asiakkaiden tilausten ja tuotannon välissä. Toivomme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä vaikka pääsääntöinen työsi on tilausten käsittely ja kirjaaminen järjestelmään, olet työssäsi yhteydessä aktiivisesti myös asiakkaisiin.

Odotamme sinulta tiimihenkisyyttä ja kykyä toimia ohjelmistojen parissa sekä halua opetella uusia järjestelmiä. Työtehtävässä pärjäämiseksi sinun tulee olla tarkka ja huolellinen sekä viestiä sujuvasti tiimisi kanssa. Aiempi kokemus metallialalta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä tämän työn oppimisessa tärkeintä on oikea asenne! Työaikasi sijoittuu arkisin joustavasti 07.00-17.00 välille.

Jos koet olevasi etsimämme näppärä tekijä tähän vakituiseen työtehtävään, jätä hakemuksesi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 17.11.2019, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen / 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi