(Poistunut julkaisusta)

Tilaustarjoilijoita
Barona HoReCa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Kesä on ohi ja uudet tuulet puhaltaa. Haemme tilaustarjoilijoita työskentelemään eri asiakasyrityksiimme

Haemme energisiä TILAUSTARJOILIJOITA työskentelemään eri asiakasyrityksiimme.

Työnkuvassa pääset toteuttamaan esimerkiksi buffettarjoilua, annostarjoilua, edustustilaisuuksia ja alkoholin anniskelua.

Aikaisempi kokemus tilaustarjoilijan tehtävistä on plussaa, mutta viime kädessä asenne ratkaisee. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Tarjoilukeikat sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, joten olethan valmis työskentelemään näinä ajankohtina. Suomen kielen lisäksi myös englannin kielen osaaminen on plussaa.

Baronan työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa Tampereella ja muualla Pirkanmaallakin. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi opiskelun oheen tai lisätyöksi oman vakityön oheen. Katsomme kanssasi elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työskentelyvaihtoehdon.

Edellytykset työnsaannille:

  • Täysi-ikäisyys
  • Hygieniapassi
  • Salmonellatodistus

Edellä olevat ovat edellytys työnsaannille, mutta ne eivät ole pakollisia vielä hakuvaiheessa, joten laitahan rohkeasti hakemusta tulemaan!