(Poistunut julkaisusta)

Tilaustarjoilijoita
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

Nyt tarjoillaan ja kunnolla! Haemme tilaustarjoilijoita työskentelemään asiakasyrityksissämme.

Haemme energisiä TILAUSTARJOILIJOITA työskentelemään asiakasyrityksissämme.

Monipuolisiin työtehtäviisi kuuluu mm. saliapulaisen tehtävät. Pääset toteuttamaan esimerkiksi buffettarjoilua, annostarjoilua,edustustilaisuuksia ja alkoholin anniskelua.

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta asenne ratkaisee. Ajoittain hyvinkin hektinen ravintolaympäristö edellyttää sinulta kykyä nopeaan työskentelyyn sekä kohteliaaseen ja iloiseen asiakaspalveluun. Arvostamme positiivista asennetta työtä kohtaan, vuorovaikutustaitoja ja halua toimia osana loistavaa tiimiä. Suomen ja englannin kielen osaaminen on työssä tarpeen.

Opteamin työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa Tampereella ja muualla Pirkanmaallakin. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat. Helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopii monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen. Lisäksi tarjolla on mahdollisuuksia pidempiin määräaikaisiin pesteihin. Katsomme kanssasi elämäntilanteeseesi parhaiten sopivan työskentelyvaihtoehdon.

Edellytykset työnsaannille: täysi-ikäinen, Hygieniapassi