(Poistunut julkaisusta)

Tilaustarjoilijoita pääkaupunkiseudulle
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Saisiko olla työpaikka? Kyllä kiitos! Haemme TILAUSTARJOILIJOITA monipuolisiin tehtäviin asiakasyrityksiimme loppuvuodeksi.

Tarjoamamme vaihtelevat työtehtävät sisältävät muun muassa buffettarjoilua, á la carte tarjoilua, edustustilaisuuksia ja anniskelua. Toivommekin, että taustaltasi löytyy paitsi kokemusta tilaustarjoilijan tehtävästä, myös aitoa intohimoa asiakaspalvelua ja ravintola-alaa kohtaan. Lisäksi työt edellyttävät täysi-ikäisyyttä ja suomen kielen taitoa. Viimeistään aloittaessasi työt, sinulta tulisi myös löytyä hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

Opteamin työntekijänä sinulle aukeaa mahdollisuus työskentelyyn useissa eri ravintoloissa pääkaupunkiseudulla loppuvuodeksi – aina pikkujoulukaudeksi asti. Me etsimme sinulle sopivat työvuorot ja työskentelypaikat ja sinä otat vastaan juuri ne vuorot, jotka haluat – helppoa ja joustavaa! Keikkailu sopiikin monenlaiseen eri elämäntilanteeseen, esimerkiksi lisätyöksi oman vakityön oheen tai opiskeluiden ohelle.

Koetko kaipaavasi vähän jotain extraa elämääsi? Hae töihin Opteamille nyt ja varmista työt kaupungin parhailla paikoilla!

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys, Suomen kielen taito, Ravintola-alan kokemus
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi