(Poistunut julkaisusta)

Tilaustarjoilija, Honkimetsän Herkku
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018
Etsimme asiakkaallemme Honkimetsän Herkulle TILAUSTARJOILIJOITA tarvittaessa kutsuttaviin työsuhteisiin. Työt painottuvat pikkujoulusesongin viikonloppuihin.

Tilaustarjoilijana pääset toteuttamaan esimerkiksi pito- ja juhlapalveluita sekä buffettarjoilua. Osaamisesi mukaan voit osallistua myös ruokien ja leivonnaisten valmistukseen.

Aikaisempi kokemus ravintola-alalta on plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen ja motivoitunut asenne. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä ajoittain hyvinkin hektisessä työympäristössä. Odotamme hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja aitoa innostusta toimia osana huipputiimiä.

Edellytämme hakijalta hygieniapassia ja ajokorttia. Kokemus tarjoilijan, kokin tai leipuri-kondiittorin tehtävistä katsotaan eduksi.

Keikkatyö sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten esimerkiksi opiskelun tai osa-aikaisen työn oheen. Mikäli olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.