(Poistunut julkaisusta)

Tilaussuunnittelija
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Panostus pakkaamiseen voi olla hyvinkin palkitsevaa. Siksi me haluamme tuottaa optimaalisen ratkaisun kaikkiin käyttötarkoituksiin. Myyntiorganisaatiossamme ammattilaisten joukko perehtyy asiakkaidemme tarpeisiin, etsii ratkaisuja liiketoiminnan erilaisiin haasteisiin ja auttaa heitä erinomaisten pakkausratkaisujen avulla onnistumaan omilla markkinoillaan.

Haluatko liittyä rautaisen ammattitaitoiseen myyntipalvelutiimiimme?

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisten tuotteiden lisäksi laadukkaan asiakaspalvelun ja hyvän toimitusvarmuuden. Liiketoimintamme kasvaessa tahdomme pitää palvelutasomme korkealla ja rekrytoimmekin nyt  Tampereen toimipisteemme toimitusketjutiimiin tilaussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tilaussuunnittelussa toimit osana toimitusketjuorganisaatiota ja ydintehtäväsi on Tampereen aaltopahvitehtaan työtietojen ja tuotantotöiden hallinta. Perustat tuotetietoja, laadit työohjeita ja tilaat tarvittaessa työn tai työvaiheen alihankkijalta.

Rohkeus kyseenalaistaa ja tuoda erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja on yrityksemme tapa toimia, joten näitä piirteitä arvostamme myös hakijassa. Edellä mainittujen asioiden lisäksi toivomme sinulta rutiininsietokykyä ja samalla innokkuutta tarttua uusiin haasteisiin. Odotamme, että olet pakkausalasta kiinnostunut ja innokas hyödyntämään osaamistasi uudessa työympäristössä.

Odotamme Tilaussuunnittelijan täyttävän seuraavat kriteerit:

  • Sinulla on soveltuva koulutus ja mahdollisesti jo työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Ymmärrät tilaus-toimitusprosessin asettamat vaatimukset kapasiteetin hallinnalle ja oikea-aikaisuudelle
  • Osaat ratkoa ongelmia ja motivoidut haasteista
  • Tiimityö ja yhteistyö eri rajapintojen kanssa sujuvat sinulta huoletta
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä

Tehtävä on määräaikainen 30.9.2020 saakka ja alkaa sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimissä työkaverina toimiva projektivastaava Jaana Rahko-Nummi  puh. 010 245 2519, torstaina 28.11. klo 10-11 ja tiistaina 3.12. klo 10-11. Oletko valmis uuteen haasteeseen? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen vaikka jo tänään, mutta kuitenkin maanantaihin 9.12.2019 mennessä otsikolla ”Tilaussuunnittelija” osoitteeseen hr.finland@dssmith.com.