(Poistunut julkaisusta)

Tilausravintolatyöntekijöitä, Turun Messu-ja kongressikeskus Restel ravintolat Oy
Go On Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Turun Messu-ja Kongressikeskukseen työtäpelkäämättömiä asiakaspalvelijoita. Työ on keikkaluonteista ja työvuorot ovat kiireisiä.

Etsimme niin lounaskassaa, saliapulaisia,kahvilatyöntekijöitä kuin tarjoilijoitakin.

Työvuorossa ei olla koskaan yksin, joten saat työhön hyvän perehdytyksen. Sinulla on hygieniapassi ja asenne kohdallaan. Olet toimeen tarttuva iloinen asiakaspalvelija. Työ on fyysisesti raskasta,sillä työ on seisomatyötä ja erittäin tärkeä osa työtä on yleinen siisteys.

Jos sinulla on kassaosaamista niin hyvä, mutta kaikessa työssä sitä ei tarvita tai jos sinulla on kokemusta kahvilatyöstä niin sekin on aina positiivista. Jos taas omaat hyvät tarjoiljataidot niin aivan upeaa.

Laita rohkeasti hakemusta meille tulemaan niin katsotaan mitä työtä sinulle löydämme. Täytämme paikkoja kokoajan ja haastattelemme jo haun aikana.

Kysy lisää meiltä Go On Turku 044-9802826 tai turku@go-on.fi

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//