(Poistunut julkaisusta)

Tilauslomakkeiden tulostaja
Seppälän Koulukuvat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Etsitkö siistiä sisätyötä toimistoympäristössä?

Nyt juuri sinulla on tilaisuus hakea nuorekkaaseen työympäristöön. Avoimena on tehtävä tilauslomakkeiden tulostamisen parissa.

Asiakkaamme Seppälän koulukuvat Oy on vuonna 1962 perustettu päiväkoti- ja koulukuvauksiin erikoistunut yritys. Yrityksen toimipiste sijaitsee Vaasassa Suvilahdessa, ja se työllistää kymmeniä ihmisiä.

Työtä tehdään toimistoympäristössä, arkisin 8-16. Työnkuvaan kuuluu valokuvauksiin liittyvien tilauslomakkeiden tulostamista ja muita avustavia toimistotöitä. Työssä tarvitaan tarkkuutta, positiivista asennetta ja luotettavuutta. Tehtävään ei ole koulutus- tai osaamisvaatimuksia, mutta toivomme halua ja kykyä tehdä rutiininomaisia toimistotöitä sekä perustason IT-osaamista. Kielitaitovaatimuksena on suomi. Työ alkaisivat heinäkuun puolivälin jälkeen ja jatkuvat vähintään kolmen kuukauden ajan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välillä.

Hakuaika päättyy 14.6.2020, mutta käsittelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksen jättämisen kanssa. Paikkaa haetaan hakulinkin kautta osoitteessa www.adecco.fi. Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Lisätietoja työtehtävästä antaa Adecco Vaasan konsultit Susanna Kytöharju (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi), Minna Nummelin (p. 040 357 2654, minna.nummelin@adecco.fi) ja Heli Häkkinen (p. 040 617 5458, heli.hakkinen@adecco.fi).