(Poistunut julkaisusta)

Tilauskoordinaattori
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Glaston on lasinjalostuksen edelläkävijä teknologioissa ja palveluissa. Vastaamme globaalisti rakennus-, aurinkoenergialasi-, ajoneuvo- sekä kaluste- ja laiteteollisuuden vaativimpiin lasinjalostustarpeisiin. Lisäksi hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat lasiin älyä ja kestäviä ratkaisuja. Olemme sitoutuneita tarjoamaan asiakkaillemme niin parasta tietotaitoa kuin viimeisimpiä teknologioita lasinjalostuksen alalla. Glastonin osake (GLA1V) noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.glaston.net.

Haemme Glaston Finland Oy:lle TILAUSKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

 

Tilauskoordinaattorin tehtäviin kuuluvat tuotannon ostoihin liittyvien tilausten käsittely ja valvonta, yhteydenpito toimittajiin sekä tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta ja käytännön koordinoinnista vastaaminen yhdessä tuotantotiimin kanssa.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:


-opisto- tai AMK-tason koulutuksen tai muutoin vastaavat tiedot sekä taidot

-teollisuus/tuotantoympäristön tuntemusta

-hyviä tietoteknisiä valmiuksia, SAP kokemus katsotaan eduksesi

-vahvaa kommunikointi- ja ihmissuhdetaitoja sekä palveluhenkisyyttä

-paineensietokykyä, tarkkuutta ja itsenäistä työskentelyotetta

-sujuvaa suullista ja kirjallista englanninkielentaitoa

 

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen tehtävään sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön. Glastonilla työilmapiiri on innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö kannustavaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa 2019.

Lue lisää Glastonin urasivuilta miksi juuri heidän tarjoama työpaikka voi olla sinulle oikea: https://www.glaston.net/careers/

Glaston tarjoaa monia hyvä syitä miksi sinun pitäisi työskennellä juuri heillä. Lue lisää: //www.glaston.net/careers/


Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 23.1.2019.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tartu mahdollisuuteen ja lähde mukaan Glastonin ammattitaitoiseen porukkaan!

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/