(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijöitä Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Oletko työotteeltasi näppärä ja huolellinen sekä kykenet sisäistämään erilaisia järjestelmiä? Onko tehokkuus ja täsmällisyys sinulle ominaista työnteossa? Etsitkö viihtyisää ja osaavaa työyhteisöä? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, me saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme uusia vahvistuksia kasvavaan baronalaiseen tietoalan ja asiakaspalvelun työyhteisöömme määräaikaisiin vuoden loppuun jatkuviin työsuhteisiin Joensuussa. Työt alkavat heinä-elokuussa sopimuksen mukaan ja työsuhteen mahdollinen jatko selviää loppuvuodesta. Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa oma toimipisteensä, jossa työskentelemme baronalaisella henkilöstöllämme, Baronan omassa työnjohdossa. Työllistämme Joensuun Tiedepuistossa noin 150 työntekijää. Tehtävämme koostuvat mm. tilauskäsittelyyn ja laskutukseen liittyvien toimeksiantojen käsittelystä sekä monipuolisista puhelinasiakaspalvelutehtävistä.

Nyt haemme tilauskäsittelijöitä operaattoriasiakkaamme järjestelmillä tehtävään monipuoliseen ja huolellisuutta vaativaan yritysasiakkaiden tilausten käsittelyyn. Työ sisältää itsenäisen päätetyöskentelyn lisäksi jonkin verran asiakaspalvelua puhelimitse.

Olenko oikea henkilö tehtävään?

Odotamme hakijalta mm. tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, huolellisuutta, nopeutta ja tarkkuutta. Työssä käytetään päivittäin useita erilaisia järjestelmiä, joten kyky omaksua ja oppia uusia ohjelmia nopeallakin aikataululla sekä aikaisempi kokemus monipuolisesta toimistotyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi halu kehittyä ja oppia uutta ovat avainasioita tässä työssä. Huomioithan, että tehtävään valitusta henkilöstä teetetään henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Miksi Baronalle?

Energinen ja alati kasvava, noin 150 hengen työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön.

Tartu tilaisuuteen ja hae vaikka heti! Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 28.6. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Pöllänen / hannu.pollanen@barona.fi ja Jarita Laitinen / jarita.laitinen@barona.fi