(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijöitä Elisan tiimiin
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Oletko kiinnostunut tarkkuutta ja tehokkuutta vaativasta toimistotyöstä? Meillä on nyt haku auki Elisan tiimiin, jossa huolehdimme yritysasiakkaiden tilauskäsittelystä!

Baronalla on Joensuun Tiedepuistolla oma toimipisteensä, jossa työskentelee joukko innostuneita baronalaisia erilaisissa asiakaspalvelu- ja tilaustenkäsittely tehtävissä. Toimintamme kasvaa ja tämän vuoksi haemmekin nyt tilauskäsittelijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Työt alkavat heinäkuun lopussa tai sopimuksen mukaan elokuun alussa kattavalla perehdytyksellä.

Mitä työtä pääsisin tekemään?

Tilauskäsittelijän roolissa pääset osaksi tiimiä, joka huolehtii monipuolisista ja haastavista yritysasiakkaiden toimeksiantojen käsittelystä. Päivittäinen työsi on sopimusten ja tilausten käsittelyä niin tikettien kuin eri järjestelmien kautta, tietojen tallentamista sekä dokumenttien hallinnointia. Työ sisältää myös erilaisten selvityspyyntöjen hoitoa ja yhteydenpitoa sidosryhmille puhelimitse ja sähköpostitse. Tilauskäsittelijälle tyypillisempien tehtävien lisäksi pystymme tarjoamaan myös erilaisia rooleja ja tehtäväkokonaisuuksia.

Kuka meille tulee valituksi tehtävään?

Etsimme ensisijaisesti huipputyyppejä, joille on tärkeää antaa kaikkensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi - haussa onkin sosiaalisia tiimipelaajia, jotka uskovat yhdessä tekemisen voimaan. Työ on päätetyöskentelyä, jossa tärkein työkalusi on tietokone ja sitä kautta erilaiset järjestelmät. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että olet multitaskingin ammattilainen sekä opit nopeasti uudet ohjelmat ja toimintamallit. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on tarkka, huolellinen ja näidenkin lisäksi pystyy ripeästi hoitamaan asioita eteenpäin.

Miksi meille töihin?

Innostunut ja energinen, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloittaville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön monipuolisineen työtehtävineen. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen sinua tukee ympärilläsi oleva osaava tiimisi.

Miten ja milloin?

Mitä enää odottelet - hae tehtävään jo vaikka tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta! Jos kuitenkin jokin asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Hannila +358 43 824 3431 tiistaisin klo 9-10 välisenä aikana.

Tehtävään valitusta teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.