(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijöitä Elisan tiimiin Fuengirolaan
Barona Fuengirola

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Hakuaika päättyy 18.02.2018

Kaipaatko uusia tuulia työelämääsi ja toivotko löytäväsi itsesi vielä kevään aikana Espanjan auringon alta? Oletko kiinnostunut tarkkuutta ja tehokkuutta vaativasta toimistotyöstä? Meillä on nyt haku auki Elisan tiimiin, jossa huolehdimme yritysasiakkaiden tilauskäsittelystä!

Baronalla on Espanjan Fuengirolassa palvelukeskus, jossa työskentelee jo yli 200 henkinen joukko erilaisissa asiakaspalvelun- ja myynnin tehtävissä. Toimintamme laajenee ja haemmekin nyt uuteen tiimiimme Elisan yritysasiakkaiden tilauskäsittelyyn työntekijöitä pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Työt tehtävässä alkaa huhtikuun alussa kattavalla perehdytyksellä.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Tilauskäsittelijän roolissa pääset osaksi tiimiä, joka huolehtii monipuolisista ja haastavista yritysasiakkaiden toimeksiantojen käsittelystä. Päivittäinen työsi on sopimusten ja tilausten käsittelyä niin tikettien kuin eri järjestelmien kautta, tietojen tallentamista sekä dokumenttien hallinnointia. Työ sisältää myös erilaisten selvityspyyntöjen hoitoa ja yhteydenpitoa eri sidosryhmille puhelimitse ja sähköpostitse.

Kuka meille tulee valituksi tehtävään?

Etsimme ensisijaisesti huipputyyppejä, joille on tärkeää antaa kaikkensa yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi – haussa onkin sosiaalisia tiimipelaajia, jotka uskovat yhdessä tekemisen voimaan. Työ on päätetyöskentelyä, jossa tärkein työkalusi on tietokone ja sitä kautta erilaiset järjestelmät. Tämän vuoksi onkin tärkeää, että olet multitaskingin ammattilainen sekä opit nopeasti uudet ohjelmat ja toimintamallit. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka on tarkka, huolellinen ja näidenkin lisäksi pystyy ripeästi hoitamaan asioita eteenpäin.

Miksi meille töihin Fuengirolaan?

Barona on aurinkorannikon yksi suurimmista työnantajista, joka haluaa toivottaa työntekijänsä tervetulleeksi luotettavaan ja kasvavaan palvelukeskukseen. Meille työstään innostuneet työntekijät ovat avainasemassa sille, että asiakkaamme ydinpalvelut toimivat mutkattomasti.

Aurinkoinen Fuengirola tarjoaa vapaa-ajallesi rutkasti mahdollisuuksia oppia, harrastaa ja nauttia elämästä. Lisäksi Fuengirolan lähialueille on helppo matkustaa ja kokea espanjalaista kulttuuria monipuolisesti. Voit viettää aikaa läheistesi, paikallisten suomalaisten kanssa tai elää enemmän espanjalaisittain oppien espanjan kielen – vain taivas on rajana!

Miten ja milloin?

Mitä enää odottelet – hae tehtävään jo vaikka tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta! Jos kuitenkin jokin asia jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Hannila +358 43 824 3431 tiistaisin klo 9-11 välisenä aikana (Suomen aikaa).