(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijöitä DNA:lle Turkuun
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

DNA:n yritysliiketoiminnan palvelutoimitus hakee määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun loppuun asti tilauskäsittelijöitä.

Tilauskäsittelijänä tehtäväsi on käsitellä DNA:n yritysasiakkaiden tilauksia ja varmistaa, että asiakas saa tilaamansa palvelun käyttöön mahdollisimman nopeasti ja mutkattomasti. Tilauskäsittelyn yhtenä keskeisimpänä tavoitteena on tuottaa asiakkaillemme positiivinen asiakaskokemus.

Tärkein ominaisuutesi on reipas asenteesi ja työmotivaatio. Pystyt tekemään vastuualueesi puitteissa itsenäisiä päätöksiä, sopeutumaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin sekä soveltamaan ohjeita. Työ pitää sisällään tietojen tallennusta, joten tarkkuus tässä tehtävässä on valttia.

Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- ja toimitustyöstä operaattorimaailmasta ja englannin kielitaito on eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja sekä valmiutta työskennellä usean järjestelmän parissa.

Viihdyt tehtävässä, jos

sinulla on kyky hallita useita toimituskokonaisuuksia samanaikaisesti sekä ymmärrys tuotteista ja niiden toimitusprosesseista. Työotteesi on itsenäinen, vastuullinen ja järjestelmällinen myös kiireen, muutoksen ja paineen keskellä. Nautit ihmisten parissa työskentelystä, etkä pelkää tarttua luuriin selvittääksesi asioita.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen ja sopivasti haasteellisen ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla kehitämme henkilöstön työhyvinvointia sekä osaamista ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Tutustu kulttuuriimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Miltä kuulostaa? Olisitko meidän tuleva työkaveri?

Tehtävät ovat määräaikaisia syyskuun loppppuun asti, aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan maaliskuun aikana. Työsuhteet solmitaan DNA:n kanssa, rekrytoinnista vastaa Barona. Tilauskäsittelijät työskentelevät arkisin liukuvasti klo 7-19 välillä. Tehtävä voi sijoittua Helsinkiin, Lahteen, Turkuun tai Ouluun. Hae tehtävään 3.3 mennessä, haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Ilmoitathan hakiessasi mihin kaupunkiin olet hakemassa.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä Baronan henkilöstökonsulttiin Sofia Nisumäkeen. Hänet tavoitat numerosta 046 922 5720.