(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijöitä Baronalle Joensuuhun
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2018

Oletko työotteeltasi näppärä ja huolellinen sekä kykenet sisäistämään erilaisia järjestelmiä? Onko tehokkuus ja täsmällisyys sinulle ominaista työnteossa? Etsitkö viihtyisää ja osaavaa työyhteisöä? Mikäli vastasit näihin kysymyksiin kyllä, me saatamme etsiä juuri sinua!

Haemme uusia vahvistuksia kasvavaan baronalaiseen tietoalan ja asiakaspalvelun työyhteisöömme vakituisiin työsuhteisiin Joensuussa. Baronalla on Joensuun Tiedepuistossa oma toimipisteensä, jossa työskentelemme baronalaisella henkilöstöllämme, Baronan omassa työnjohdossa. Työllistämme Joensuun Tiedepuistossa noin 130 työntekijää. Tehtävämme koostuvat mm. tilauskäsittelyyn ja laskutukseen liittyvien toimeksiantojen käsittelystä sekä monipuolisista puhelinasiakaspalvelutehtävistä.

Nyt haemme tilauskäsittelijöitä operaattoriasiakkaamme järjestelmillä tehtävään monipuoliseen ja huolellisuutta vaativaan yritysasiakkaiden tilausten käsittelyyn. Työ sisältää itsenäisen päätetyöskentelyn lisäksi jonkin verran asiakaspalvelua puhelimitse.

Työt alkavat alkuvuodesta 2019.

Olenko oikea henkilö tehtävään?

Odotamme hakijalta mm. tietoteknistä osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, huolellisuutta, nopeutta ja tarkkuutta. Työssä käytetään päivittäin useita erilaisia järjestelmiä, joten kyky omaksua ja oppia uusia ohjelmia nopeallakin aikataululla sekä aikaisempi kokemus monipuolisesta toimistotyöstä katsotaan eduksi. Lisäksi halu kehittyä ja oppia uutta ovat avainasioita tässä työssä. Huomioithan, että tehtävään valitusta henkilöstä teetetään henkilöturvallisuusselvitys ja huumetestaus, joiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Miksi Baronalle?

Energinen ja alati kasvava, noin 130 hengen työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloitteleville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön.

Henkilöstöltämme kysyttäessä TOP 3 parasta asiaa Baronalla työskentelyssä ovat:

• Kivat työkaverit ja hyvä työilmapiiri

• Joustava työnantaja

• Mukavat työtehtävät

Työyhteisömme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi joukkoamme!

Tartu tilaisuuteen ja hae vaikka heti! Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.11. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Haluatko tietää Baronan palvelukeskuksillla työskentelystä lisää? Vieraile sivullamme https://careers.barona.fi/palvelukeskukset/ ja tule keskustelmaan kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Pekkarinen arkisin ma-to klo 12-14 välisenä aikana. p. 050 336 0074.