(Poistunut julkaisusta)

Tilauskäsittelijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme tilauskäsittelijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Tampereella ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työssäsi käsittelet tilauksia käyttäen Epicor-käyttöjärjestelmää. Käyttöjärjestelmää sinun ei välttämättä tarvitse hallita entuudestaan, sillä siihen annetaan perehdytys.

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäinsuuntautunut, reipas ja oma-aloitteinen.

Odotamme hakijoilta lisäksi:
- yleisiä ongelmanratkaisutaitoja
- asiakaslähtöistä työskentelyotetta
- kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
- sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksesi tehtävässä, ja kaikki muu kielitaito on myös hyödyksi. Arvostamme myös hyviä tietoteknisiä taitoja.

Töitä on tarjolla kokopäiväisesti 37,5 tuntia viikossa. Työt kestävät arviolta kesän 2018 loppuun.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.