(Poistunut julkaisusta)

TILAUSKÄSITTELIJÄ, Alavus / Tampere / Helsinki tai Kuopio
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019
JELD-WEN Inc. on yksi maailman johtavista ovien valmistajista työllistäen noin 20 000 työntekijää yli sadassa toimipisteessä ympäri maailmaa. JELD-WEN Suomi Oy:n toimipisteet sijaitsevat Vääksyssä, Kuopiossa, Tampereella ja Helsingissä työllistäen yhteensä yli 300 henkilöä. Visiomme on johtaa maailmanlaajuista rakennustuoteteollisuutta mahtavien ihmisten kanssa, jotka tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja yltävät jatkuvasti huipputason suorituksiin.
Mattiovi on osa JELD-WEN-perhettä. Mattiovi on yksi johtavista ovien valmistajista Suomessa. Mattiovi työllistää noin 110 ihmistä Alavudella tuottaen sisäovia, projektikohteiden ovia ja oven karmeja.
 
Haemme nyt kahta 
 
TILAUSKÄSITTELIJÄÄ
 
vastaamaan oviprojektien tallentamisesta tuotantojärjestelmään. Tehtäviisi kuuluvat tilauskäsittelyn ohella yksityiskohtien selvittäminen työmaan kanssa, kuljetusten seuranta ja asiakaspalautteiden käsittely. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä niin asiakkaiden kuin suunnittelun, myynnin ja tuotannon kanssa varmistaen tilausten oikeellisuuden, tehokkaan käsittelyn ja toimituksen asiakkaalle. 
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää
 
- tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. tekninen- kaupallinen tai rakennusalan koulutus
- hyviä vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitoja
- hyvää paineensietokykyä ja itsenäisyyttä
- järjestelmällistä ja tarkkaa työotetta
- halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamista
- sujuvia tietoteknisiä taitoja
- englannin kielen taitoa
 
Eduksi katsomme
 
- aiemman kokemuksen vastaavantyyppisestä teknisestä tehtävästä
- kokemuksen rakennusliikkeistä ja niiden toiminnasta 
 
Tarjoamme
 
- kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen kehittyä ovimaailman ammatilaiseksi
- haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä
- toinen työsuhde on vakituinen ja toinen on vuoden kestävä määräaikainen sijaisuus
 
Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme: https://www.jeld-wen.fi/jeld-wenista/arvot/
 
Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan ja työpaikka sijaitsee valintasi mukaan joko Alavudella, Tampereella, Helsingissä tai Kuopiossa. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. 
 
Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 20.8.2019 mennessä. Muistathan myös mainita, mille paikkakunnalle olet hakemassa! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372 tai tiina.venalainen@manpowergroup.fi
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.