(Poistunut julkaisusta)

Tilausassistentti teknisten tilausten käsittelyyn
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Lisäpalvelu Oy tarjoaa henkilöstö- ja siivouspalveluita. Olemme aloittaneet vuonna 2002 ja työllistämme palvelualalla sekä teollisuudessa satoja henkilöitä kuukausittain. Asiakkaitamme ovat mm. palvelualan ja logistiigan yritykset, ravintolat ja teollisuuden urakoitsijat.

Tarjolla on vakituinen, kuukausipalkkainen taloushallinnon työ kone- ja kaivostekniikan sekä teollisuuden alalla toimivassa yhtiössä.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset tilausassistentin tehtävät, kuten tilausten käsittely ja tekninen dokumentointi niin suomen- kuin englannin kielellä. Tehtävä vaatii hyviä perustason IT-taitoja (Word, Excel jne.), näiden lisäksi sinut tullaan kouluttamaan käytössä olevien toiminnanohjausjärjestelmien käyttöön. 

Työnkuva tarjoaa mahdollisuuden aloittaa perustason tehtävistä, jonka jälkeen osaamisen ja työntekijän motivaation mukaan on mahdollista siirtyä vaativimpiin tehtäviin.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen). Työkokemus esimerkiksi asiakaspalvelutehtävistä, myyntityöstä, tilaustenkäsittelystä tai muusta alaan liittyvästä on ehdoton vaatimus. Kokemusta on siis löydyttävä vähintään työharjoittelun tai kesätyön muodossa. Tilausten käsittely sisältää paljon yksityiskohtia sekä numeroita, joten järjestelmällinen työskentelytapa auttaa menestymään tehtävässä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut välittömästi, ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Lisätiedot:

Anni Vellonen puh. 0444272325

anni.vellonen@lisapalvelu.net