(Poistunut julkaisusta)

Tilausassistentti teknisten tilausten käsittelyyn
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Tarjoamme mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta tilausprosessista sekä asiakaspalvelusta globaalissa yli 18 000 hengen yrityksestä. Mikäli sinulla on jonkinlaista teknistä ymmärrystä sekä kokemusta tilausten käsittelystä, lue lisää ja hae jo tänään - haku etenee heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Tilausassistenttia Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Konecranesilla.
TYÖNKUVA
Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu monipuoliset tilausassistentin tehtävät, kuten tilausten käsittely ja tekninen dokumentointi. Kokemuksen ja teknisen osaamisen karttumisen myötä voit siirtyä myös vaativampiin tehtäviin ja läheisempään asiakasyhteistyöhön. Pääset osaksi innostunutta ja ronskilla huumorilla varustettua tiimiä, joka vastaa Suomessa nosturien varaosien tilauksista sekä tilauksiin liittyvästä teknisestä asiakaspalvelusta. Sinut tullaan kouluttamaan esimerkiksi käytössä oleviin SAP-moduuleihin.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden aloittaa perustason tehtävistä ja kerryttää arvokasta oppia tulevaisuuden uralle. Konecranes tarjoaa mahdollisuuden tutustua suuren yrityksen toimintatapoihin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen). Sinulla on työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta tai tilaustenkäsittelystä vähintään kesätöiden tai harjoitteluiden muodossa. Excelin hyvä perusosaaminen on edellytys työssä menestymiselle. Tilausten käsittely sisältää paljon yksityiskohtia sekä numeroita, joten tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa pitävät virhemarginaalin mahdollisimman pienenä. Tärkeintä on halu oppia uutta ja kehittyä alan tehtävissä.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen tai tekninen)
* Hyvät perustaidot Excelistä
* Intoa oppia lisää ja kehittyä
* Tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa


Eduksi katsotaan ruotsin kielitaita sekä aikaisempi SAP-osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk

Paikka: Hyvinkää

Julkaisupäivämäärä: 10.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi
MUUTA TIETOA
Konecranes Oyj on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.