(Poistunut julkaisusta)

Tilaus-toimitusketjupäällikkö
Fresh Servant Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Haemme logistiikan tiimiimme tuloshakuista, aikaansaavaa ja asiakasyhteistyöstä innostunutta

TILAUS- JA TOIMITUSKETJUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Freshin tilaus-toimitusketjusta ja sen kehittämisestä. Tehtävässäsi vastuullesi kuuluvat mm. tarvesuunnittelu ja tilauskäytännöistä sopiminen yhteistyössä keskusliikkeiden kanssa sekä tilaus- ja toimitussanomaliikenteen ja järjestelmien valvonta ja kehittäminen. Roolissasi vastaat kuljetussopimuksista sekä runko- ja tuontikuljetuksista. Oman tekemisen ja tiimisi kautta varmistat yrityksemme asiakastoimitusten toteutumisen oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti.

Etsimämme henkilöllä on kokemusta kuljetuksista, varastoinnista kuin myös logistiikassa käytettävistä teknologioista ja järjestelmistä. Arvostamme kokemusta päivittäistavaralogistiikasta ja keskusliikkeiden kanssa tehdystä yhteistyöstä. Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa esim. logistiikka alalta, kokemusta esimiestyöstä, liiketoiminta- ja asiakaslähtöistä toimintatapaa kuin myös erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Logistiikkapäällikkö Daniel Asplund (p. +358 44 7812485).

Tule onnistumaan kanssamme! Jätäthän hakemuksesi Hae työpaikkaa - painikkeen tai linkin https://bit.ly/2J3MPZj kautta viimeistään 19.8.2018.