(Poistunut julkaisusta)

Tilaus-toimitusketjun vastuuhenkilö (Supply Chain Specialist)
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.

Haemme Tampereen tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen

Tilaus-toimitusketjun vastuuhenkilöä (Supply Chain Specialist)

Tilaus-toimitusketjun asiantuntijana työskentelet yhdessä logistiikka- ja asiakaspalvelutiimin sekä muiden sidosryhmien kanssa asiakasrajapinnassa varmistaen oikea-aikaiset täydelliset toimitukset tilausten mukaisesti asiakkaillemme Eurooppaan. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, vastaat kyselyihin toimituksista ja toimitusajoista, järjestelet kuljetuksia, seuraat varastotasoja ja selvität epäselvät tilanteet tehokkaasti. Työssäsi raportoit supply chain Team Leaderille Tampereen tehtaalla.

Etsimämme henkilö on palveluammattilainen, olet taitava asiakaspalvelija sekä saksan että englannin kielellä. Luonteeltasi olet aktiivinen, positiivinen, systemaattinen ja aikaansaava. Sinun tulee olla itseohjautuva tiimipelaaja, mutta tarvittaessa osaat myös kysyä. Olet rohkea, paineensietokykyinen ja joustava persoona, joka ei hätkähdä yllättävissäkään tilanteissa. 

Sinulla on jo aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä toimitusketjun hallinnasta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta (Di tai Ins., tradenomi). Voit olla vasta valmistunut tai muutaman vuoden työkokemusta omaava.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa saksan kielen taitoa. Koska kuitenkin olemme kansainvälinen yritys, odotamme sinun omaavan myös hyvän suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidon. Tärkeimmät työvälineesi ovat SAP, sähköposti ja puhelin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän globaalissa yrityksessä sekä tiiviin ja mukavan työyhteisön. Teet työtäsi näköalapaikalla kansainvälisessä autoteollisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstökonsultti Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tsemppiä työnhakuun!


Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen!

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/