(Poistunut julkaisusta)

Tilaus-toimitusassistentti, Oy SKF Ab
Oy SKF Ab Muurame

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018
SKF on globaali markkinajohtaja keskusvoitelun rasva- ja öljyratkaisuissa teollisuuteen ja ajoneuvoihin. Voitelujärjestelmät -liiketoiminta-alue on tärkeä osa SKF-konsernia ja yksi SKF:n teknologia-osaamisalueista. Lubrication Systems -yksikkö (LBU) keskittyy voitelujärjestelmien maailmanlaajuiseen tutkimus- ja kehitystyöhön, valmistukseen myyntiin ja jakeluun. Suomessa LBU:n toiminnot on keskitetty Muuramen tehtaalle. SKF tarjoaa työntekijöilleen näköalapaikan teollisuuteen, erinomaiset tuotteet ja palvelut sekä kansainvälisen toimintaympäristön, joka takaa mahdollisuudet myös jatkuvalle työssä kehittymiselle. SKF Muuramen tehdas on osa globaalia SKF-konsernia.

Haemme nyt asiakkaallemme Oy SKF Ab:lle tilaus-toimitusprosessiin oma-aloitteista

ASSISTENTTIA

Toimit viennin tilauksista ja toimituksista vastaavan tiimin jäsenenä. Vastaat ulkomaan tilausten ja toimitusten käsittelystä sekä niiden laskutuksesta. Hoidat vientiin liittyviä asiakirjoja, vastaat asiakkaiden tiedusteluihin puhelimitse ja sähköpostitse sekä koordinoit käynnissä olevia projekteja myynnin tukena. Lisäksi tehtävä sisältää toimiston yleisiä tehtäviä.

Sinulla on kaupallinen koulutus; muutaman vuoden soveltuva työkokemus on eduksi. Olet työskentelytyyliltäsi omatoiminen, pitkäjänteinen ja joustava. Omaksut nopeasti uusia asioita ja säilytät hallitun työotteen myös kiireen keskellä. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Muu kielitaito on eduksi. Käytät tehokkaasti työhön liittyviä tietoteknisiä järjestelmiä.

Työsuhde on alkuun vuoden määräaikainen vuokratyösuhde, mutta jatko voi olla mahdollinen. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 18.9.2018 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Kuusela, 0443346315, hanna.kuusela@go-on.fi.