Tilaus- ja toimituskoordinaattori
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Etsimme asiakkaallemme logistiikasta kiinnostunutta henkilöä koordinaattorin tehtäviin vastaamaan lähetys- ja kuljetusjärjestelyistä sekä laskutuksesta. Olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat alalle sopivan koulutuksen sekä työkokemusta samankaltaisista tehtävistä.

Roolissasi vastaat lähetys- ja kuljetusjärjestelyistä sekä laskutuksesta erilaisissa asiakasprojekteissa. Toimit tiimissä vaihtaen työtehtäviä säännöllisin väliajoin. Et siis säikähdä vaihtuvia työtehtäviä ja nopeatempoista työskentelyä. Olet innokas ja aktiivinen kehittämään uusia työtapoja- ja menetelmiä parantamaan työnteon laatua sekä tehokkuutta. Työympäristösi on kansainvälinen, joten suomen lisäksi hallitset myös englannin kielen. Olet tutustunut johonkin toiminnanohjausjärjestelmään (esim. SAP) sekä MS Officen- ohjelmista erityisesti Excel on tullut tutuksi.

Asiakasyrityksemme on mielenkiintoinen, menestyvä suomalainen yritys, joka tarjoaa varmasti vaihtuvia tilanteita ja erinomaiset puitteet ammattitaidon kehittymiselle. Sen lisäksi, että pääset itse vaikuttaman työtapojen ja prosessien kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, saat erittäin mukavat työkaverit ja heidän tukensa. Työaika on liukuva ja alun perehdytyksen jälkeen etätyö on mahdollista.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Karoliina Kröger (050 5151 857), mielellään tiistaisin 13-15.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268069
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 5151857
  • Sijainti: Vantaa