Tilaus ja toimitusketjun päällikkö
Finnsusp

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.6.2021
Finnsusp
Finnsusp Oy (Piiloset) on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä kotimainen ainutlaatuisten piilolinssien hoitonesteiden, kuivien silmien hoitotuotteiden sekä yksilöllisten silmälasilinssien kehittäjä ja valmistaja. Piiloset®-, PuroSilmille®- ja OLOlinssit®-brändeillämme myytävät tuotteet valmistamme omilla tehtaillamme Liedossa. Palvelutarjontaamme kuuluu myös monipuoliset sopimusvalmistus- ja laboratoriopalvelut eri yrityksille.

Tuotteitamme myydään kotimaan lisäksi yli 40 maassa niin Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja Lähi-Idässä kuin Pohjois-Afrikassakin. Kuivien silmien hoitotuotteista ja piilolinssinesteistä viennin osuus on yli 90 %. 

Meitä on tällä hetkellä lähes 50 Medical Device –alan ammattilaista ja tarvitsemme lisävahvistuksia osallistumaan yhteiseen kasvutarinaamme. Vastuullisuus, kotimaisuus ja henkilöstömme hyvinvointi ovat meille tärkeitä arvoja, jotka myös näkyvät jokapäiväisessä toiminnassamme. Toimitamme on sertifioitu ISO13485 sekä GMPn mukaan.
Löydät lisätietoja meistä verkkosivuiltamme www.finnsusp.fi sekä brändisivuiltamme www.purosilmille.fi, www.ololinssit.fi ja www.piiloset.fi.  Hallitsetko tuotantoketjut ja onko toiminnan kehittäminen ydinosaamistasi? Tuotantomme kasvaessa merkittävästi, etsimme tiimimme vahvistukseksi sinua, Tilaus-toimitusketjun päällikkö, pitämään sormeasi kemian yksikkömme pulssilla. 


Finnsusp on Suomen ainoa silmälasilinssi- ja piilolinssinestevalmistaja. Tuotamme uniikkeja kotimaisia silmänhoitotuotteita, jotka on tarkoitettu tuomaan kuluttajille näkemisen iloa ja silmien hyvinvointia. Yrityksemme on kansainvälisesti kasvava, toimintaperiaatteiltaan vastuullinen ja hierarkialtaan matala. Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän, kilpailukykyiset edut nuorekkaassa työympäristössä, jossa pääset mukaan luomaan kasvutarinaamme. Tehtaamme sijaitsee Liedossa kehittyvällä Avantin teollisuusalueella ja tuotantomme toimii kahdessa tai kolmessa vuorossa.

 

Tässä tehtävässä pääset kehittymään sekä haastamaan itseäsi ja meitä muita, olemalla avainasemassa yrityksemme tilaus-toimitusketjun toiminnallisuuden ja kustannustehokkuuden mahdollistajana. Johdat kemiatuotantomme suunnittelun, operatiivisen toiminnan ja hankinnan tiimiä vastaten toimitusvarmuudesta sekä toiminnan systemaattisesta kehityksestä. Varmistat kasvavien tilausmäärien sujuvan läpiviennin asiakaslähtöisesti ja laatujärjestelmämme tiukkoja vaatimuksia vastaten.

 

Otamme Sinut mielellämme täydentämään mukavaa työyhteisöämme, etenkin jos Sinulla on jo kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä  - esimerkiksi aseptisten tai muuten erityistä hygieniaa vaativien prosessien tuotannon vastuutehtävistä. Lääkinnällisten laitteiden tuntemus ei ole ehdoton edellytys, mutta auttaa ymmärtämään tiukkojen tuoteturvallisuus- ja laatujärjestelmävaatimusten sielunelämää (ISO13485, GMP).


Koulutustaustasi on esimerkiksi tuotantotaloudellinen, tekniikan alalta tai muuten tarvittavat valmiudet tehtävään antava. Olet jo kokenut ihmisjohtajana ja siedät myös painetta ja muuttuvia tilanteita. Kohtaat muutokset tai haasteet mahdollisuuksina ja pystyt innostamaan toisetkin osallistumaan ja sitoutumaan yhteisiin tavoitteisiin. Hahmotat helposti kokonaisuuksia sekä niistä toiminnan kannalta relevantit yksityiskohdat. Päätöksenteko, organisointi sekä kommunikointi onnistuvat luontevasti, sekä tulet hyvin toimeen suomenkielen lisäksi myös englannin kielellä.
 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta Eezy Personnelille. Huomaa kesälomakauden vuoksi pidennetty hakuaika 08.08. saakka!

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Pekka Loponen, parhaiten tavoitettavissa ke 30.06. klo 15-16 sekä ma 02.08. klo 15-16, puh. 040 556 0905.

Asiasanat: tuotantopäällikkö, tuotantojohtaja, hankintapäällikkö


Ota yhteyttä:

Sijainti: Pääskykalliontie 5
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot