(Poistunut julkaisusta)

Tilaus- ja materiaalinkäsittelijä / varastonhoitaja, Caverion
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020
Oletko järjestelmällinen, tehokas ja nautit tekniikan sekä ihmisten parissa työskentelystä? Etsimme nyt tilaus- ja materiaalinkäsittelijää asiakasyrityksellemme Caverionille monipuoliseen työnkuvaan Vantaalle. Kyseessä on uusi tehtävä, jonka avulla halutaan vahvistaa varaston tuotehallintaa sekä kehittää hankintaprosessien sujuvuutta. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle, sillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on toimeen tarttuva ja kehittämishaluinen asenteesi. Jos tunnistit itsesi, lue lisää ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian.
KUVAUS
Tässä monipuolisessa työtehtävässä pääset toimimaan tilaus- ja materiaalinkäsittelyn työtehtävien sekä varaston ja hankintaprosessien kehitystehtävien parissa. Vastaat roolissasi kunnossapidon varastosta ja työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi saapuvan tavaran käsittely ja järjestelmään kirjaaminen, tavaroiden tuotehallinta sekä varaston inventaariot. Keskeinen osa työtäsi on myös kehittää varaston toimintaa ja seurantamenetelmiä, jolla pyritään varmistamaan, etteivät tuotteet pääse loppumaan varastosta kesken. Tuet myös kunnossapitoteknikoita ja ostajia laitteiden varaosien ja muiden tarvikkeiden tilauksissa ja varmistat osaltasi ostotilausten etenemisen sujuvuutta seuraamalla myöhästyneitä tilauksia ja tarvittaessa pitämällä yhteyttä toimittajien kanssa.

Tarjoamme


* Vakituisen työpaikan ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Loistavan mahdollisuuden kehittyä ja kasvattaa vastuuta nopeasti
* Kattavan perehdytyksen ja osaavan tiimin tuen

TYÖNKUVA

* Varaosien ja tarvikkeiden hankinta yhteistyössä laitevastaavien kanssa.
* Saapuvan tavaran käsittely ja järjestelmiin kirjaus
* Varaston inventaariot ja tuotemäärien seuranta
* Hankinta- ja varastoprosessien kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on reipas ja ulospäinsuuntautunut tiimipelaaja, joka ei pelkää myöskään fyysistä työtä ja on kiinnostunut kehittämään rooliaan eteenpäin. Olet innostunut ja perehdyt mielelläsi asioihin, sekä esität rohkeasti omia kehitysideoitasi. Työ vaatii lisäksi järjestelmällistä, vastuullista ja huolellista työskentelyotetta.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva kaupallisen tai teknisen alan koulutus
* Aikaisempaa työkokemusta, mieluiten logistiikan tai varaston tehtävistä
* Itsenäinen ja tarkka ote työhön sekä hyvät kommunikointitaidot
* Hyvät tietotekniset taidot ja osaamista Office-työkaluista
* Sujuva suomen osaaminen sekä hyvä englannin osaaminen


Eduksi katsomme kokemuksen toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä (esim. SAP) sekä tekniikkaan liittyvän harrastuneisuuden.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Piitie 2, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Ainutlaatuinen palvelutarjonta kattaa koko elinkaaren: suunnittelun, rakentamisen ja ylläpidon. Caverion Oyj visio on olla asiakkaiden, työntekijöiden, kumppaneiden ja sijoittajien ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä. Vuoden 2018 Caverion Oyj liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 11 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Twitter: @CaverionSuomi