(Poistunut julkaisusta)

Tilaturvallisuus- ja toimitilakoordinaattori
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

CSC:n Workplace Resources -ryhmä hakee koordinaattoria Espoon Keilaniemen toimipisteeseen äitiysvapaan sijaiseksi vastaamaan tilaturvallisuuteen ja toimitiloihin liittyvistä tehtävistä.

Tilaturvakoordinattorina huolehdit toimistotilojen fyysiseen turvallisuuteen liittyvistä tehtävistä mm. hallinnoit kulkuoikeuksia kulunvalvontajärjestelmien avulla, vastaat avainhallinnasta ja henkilökorttien tulostamisesta. Lisäksi vastuullasi on erilaisia tietoturvapäällikön avustavia tehtäviä ja osallistut tilaturvallisuuden kehittämiseen CSC:n tilaturvatiimissä. Olet luotettava ja kannat proaktiivisesti vastuuta tilojen turvallisuudesta.

Tilaturvallisuuden lisäksi toimenkuvasi sisältää toimitiloihin ja kiinteistönhoitoon liittyviä tehtäviä, esimerkiksi kiinteistöä koskeviin vika- ja palvelupyyntöihin vastaamista. Mikäli sinulla on kiinteistönhoitoon, isännöintiin, rakennus- ja talotekniikkaan liittyvää osaamista, voit toimia CSC:n vuokratilojen teknisenä asiantuntijana kiinteistön ylläpitoasioissa ja tilojen remontointiprojekteissa. Tehtävänkuvasi täsmennetään yhdessä muiden Workplace Resources -ryhmän koordinaattorien kanssa osaamisesi, kokemuksesi ja resurssititarpeiden pohjalta.

Verkostoidut mielelläsi työkavereiden sekä useiden yhteistyökumppaneiden ja toimittajien kanssa. Sitoudut ryhmän yhteisiin tehtäviin ja tavoitteisiin, ja ymmärrät pienempienkin käytännön tehtävien merkityksen henkilöstön viihtyvyydelle. Olet hyvä tiimipeluri ja innostuneen palveluhenkinen.

Sinulla on vähintään toisen asteen koulutus ja 12kk työkokemusta. Eduksi katsotaan erityisesti koulutus ja kokemus liittyen toimitilaturvallisuuteen, kiinteistönhoitoon, isännöintiin, rakennus- tai talotekniikkaan. Tehtävään valitusta henkilöstä teetetään perustason turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa. Pääset myös osaltasi kehittämään toimintaa ja tulevaisuuden työtapoja. CSC tarjoaa nykyaikaiset mahdollisuudet ja työkalut työn tekemiseen, mikä näkyy esimerkiksi joustavana etätyökäytäntönä, laajoina etätyön työkaluina ja kattavana etätyöperehdytyksenä.

Toivomme kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus työskennellä myös toimistolla eli työtä ei voi suorittaa täysin etätyönä. Tulet työskentelemään osana ihanaa kuuden hengen Workplace Resources -tiimiä, jossa autetaan ja tuetaan toisia sekä mietitään ja kehitetään yhdessä toimintaa tulevaisuuteen sopivaksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi jo tänään. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan henkilöstökonsultti Erica Ollikainen 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse torstaina 12.11 klo 13-15 ja tiistaina 17.11 klo 8-10

Tiedustelut puhelimitse torstaina 12.11 klo 13-15 ja tiistaina 17.11 klo 8-10