(Poistunut julkaisusta)

Tilastoinnin asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

Haemme Tieto- ja viestintäyksikön tilasto- ja tietovarastoryhmään Helsinkiin tilastoinnin asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen tilasto- ja tietovarastoinnin suunnittelutehtäviin.

Tehtävänäsi on Kelan etuuksiin liittyvien tilastointijärjestelmien suunnittelu ja kehittäminen, tilastollisten selvitysten laadinta sekä tilastotietopalvelu. Päävastuualueenasi on työttömyysturva ja varavastuina asumistuet sekä toimeentulotuki. Tehtävääsi kuuluu omien vastuualueiden osalta tietovastaavana toimiminen (mm. määrittely ja testaus) tietovarastohankkeessa. Toimit myös liiketoiminnan edustajana läheisessä yhteistyössä ICT:n kanssa. Lisäksi hyödynnät monipuolisesti tietovaraston tietoja aineisto- ja tilastopoiminnoissa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkintoa. Olet oma-aloitteinen sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoinen osaaja. Katsomme eduksi kokemuksen tilastointiin, tietovarastointiin ja rekisteritutkimuksiin liittyvissä tehtävissä sekä sosiaaliturvan tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä sekä mahdollisuuden olla mukana koko Kelan tietovaraston kehittämissä ja hyödyntämisessä. Työsuhde-etuina tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä lounasedun. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilastopäällikkö Vesa Ylönen, puh. 040 588 1063, etunimi.sukunimi@kela.fi.

  • viimeinen hakupäivä 25.2.2018
  • viitekoodi U0118-087

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja ilmoita myös palkkatoiveesi. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.