(Poistunut julkaisusta)

Tilastoasiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme Kelan tietopalveluihin Helsinkiin Tilastoasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

 

Kelan tietopalvelut aloitti toimintansa 1.4.2019 lukien. Tietopalveluissa tuotamme mm. analytiikka-, tietovaranto-, tiedonvälitys-, tutkimus- ja innovaatiopalveluita.

 

Tule vahvistamaan asiantuntijajoukkoamme tietopalvelujen analytiikka-ja tilastoryhmään.

 

Tehtävänäsi on Kelan etuuksiin liittyvien tilastointijärjestelmien suunnittelu ja kehittäminen, tilastollisten selvitysten ja julkaisujen laadinta sekä tilastotietopalvelu. Tarkempi vastuualueesi määräytyy kokemuksesi ja opintotaustasi mukaan. Tehtävääsi kuuluu omien vastuualueiden osalta vaatimusmäärittely- ja hyväksymistestaustehtävät Kelan tietovaraston kehittämisessä. Hyödynnät monipuolisesti tietovarastoa aineisto- ja tilastopoiminnoissa.

 

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Olet oma-aloitteinen sekä kehittämis- ja yhteistyötaitoinen osaaja. Työsi on itsenäistä, mutta sinulla on käytössä kollegoiden tuki työn eri vaiheissa. Pääset osallistumaan ryhmän jäsenenä myös yhteisten toimintatapojen kehittämiseen.

 

Katsomme eduksi kokemuksen tilastointiin, tietovarastointiin ja rekisteritutkimuksiin liittyvissä tehtävissä sekä sosiaaliturvan tuntemuksen. Arvostamme lisäksi SQL:n, SAS:n ja R:n osaamista.

 

Me tarjoamme sinulle:

- mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä yhteiskunnallisesti merkittävän tiedontuo-tannon parissa
- inhimillisen työkulttuurin ja mukavat työkaverit
- käytössäsi on ison organisaation monipuoliset tukipalvelut
- työpaikka sijaitsee Töölössä, mutta myös osittainen etätyöskentely on mahdollista

 

Jos olet kiinnostunut edellä kuvatusta tehtäväkentästä ja olet innokas oppimaan uutta, niin olet tervetullut kasvavaan joukkoomme.

 

Lisätietoja antavat ryhmäpäällikkö Teija Jussila p. 020 63 42233 ja tilastopäällikkö Vesa Ylönen p. 020 63 41304.

 

Hae tehtävää 23.11.2019 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelo ja hakukirje sekä ilmoita myös palkkatoiveesi. Onnistuneesti perille tulleesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.